CE PRESUPUNE UN PROIECT STUDIO LINE REUȘIT?

CE PRESUPUNE UN PROIECT STUDIO LINE REUȘIT?

by Studio Line, 30 iulie, 2015

STUDIO LINE TRATEAZĂ CU SERIOZITATE ORICE PROIECT!

De aceea, orice proiect nou este important pentru noi, specialiștii noștri cu experiență în proiectarea de mobilier personalizat, vă stau la dispoziție cu cele mai bune sfaturi și soluții în acest domeniu.

Pentru a personaliza optim un interior, este necesar să se creeze un mobilier adaptat la destinația specifică a acestuia. Astfel designul mobilierului are un rol important, permițând individualizarea și optimizarea spațiului, atât estetic cât și practic.

Timpul este limitat și foarte important pentru oricine. De aceea, solicităm viitorilor clienți Studio Line să ne pună la dispoziție măsurători sumare ale spațiului, însoțite de fotografii (direct în showroom-ul Studio Line sau prin email, Whatsapp, Viber).

Multe solicitări prin email nu devin comenzi ferme, de aceea, prioritari pentru Studio Line sunt cei care ne vizitează sediul și cu care avem discuții directe privind realizarea mobilierului dorit.

Vă invităm în showroom-ul Studio Line din Deva, Str.Minerva, Nr.10, unde avem posibilitatea de a ne cunoaște și a vă prezenta materialele și accesoriile, precum și electrocasnicele Miele utilizate la realizarea mobilierului Studio Line.

 

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PROMO MIELE