Studio Line s-a înființat în anul 2000, având ca obiect de activitate producția de mobilier de bucătărie și alte proiecte. În scurt timp, datorită profesionalismului celor care lucrează aici, am devenit un nume în zona județului Hunedoara. Ba mai mult, prin calitatea de exceptie a mobilierului fabricat de Studio Line, am reușit să ne impunem produsele pe o piață regională, în care competiția în acest domeniu este acerba.

Ne-am specializat însă pe producția de mobilier de bucătărie, având la dispoziție utilaje și aparatura de ultimă generație, totul cu scopul de a oferi clienților noștri mobilă de o calitate superioară. Avem, de asemenea, personal specializat pe producția de mobilier de bucătărie, începând de la designeri până la montatori.

Din luna mai 2007, pe baza unui contract de parteneriat încheiat între firma noastră și DANKÜCHEN A.G. din Austria, firma noastră comercializează bucătăriile DANKÜCHEN – cele mai renumite și apreciate în Austria – devenind astfel primul importator din România al producătorului austriac.

Din luna noiembrie 2009 societatea noastră vine în întâmpinarea cererii tot mai mari de dressinguri personalizate și uși glisante.