Electrocasnice Studio Line

Compania Miele există de peste 100 de ani! Miele nu doar că se consideră un partener competent pentru utilizatorii finali, ci deţine şi o vastă experienţă în domeniul project business-ului. Numeroşi arhitecţi, proiectanţi şi dezvoltatori şi-au echipat proiectele cu aparate Miele, bucurându-se de mult succes.

De generaţii întregi, Miele produce atât maşini de uz casnic, cât şi de uz industrial, dând dovadă de calitate excelentă, durabilitate şi capacitatea de a conserva resurse preţioase. Prin aceasta, Miele îşi asumă responsabilitatea peste generaţii.

Specialiștii Studio Line vă pot recomanda electrocasnicele potrivite stilului bucătăriei dumneavoastră. Clienții noștrii au posibilitatea de a alege din cea mai variată gamă de incorporabile, astfel viziunea fiecăruia se poate concretiza, doar la Studio Line.

Vă invităm în showroom-ul nostru pentru a consulta cataloagele pentru electrocasnice încorporabile Miele.

Bucătăria este spațiul cel mai important al căminului, în care, fiecare își poate etala arta și tehnica preparării alimentelor. Nici o bucătărie nu este completă fără electrocasnicele Miele disponibile la Studio Line. De aceea, Studio Line vrea să dea valoare bucătăriei dumneavoastră, recomandând încorporabile de cea mai bună calitate, furnizate de MIELE.

Deşi majoritatea fabricilor de producţie Miele sunt localizate în Germania, reprezentanţele Miele se găsesc în întreaga Europă, dar şi peste ocean!

VĂ INVITĂM ÎN SHOWROOM-UL STUDIO LINE DIN DEVA - STR.MINERVA NR.10 - PENTRU A VIZUALIZA ȘI TESTA ELECTROCASNICELE MIELE!

ACHIZIȚIONAȚI ELECTROCASNICE MIELE DE LA STUDIO LINE ÎNSOȚITE DE GARANȚIA MIELE ȘI DE INSTRUCȚIUNI DE FOLOSIRE DIN PARTEA ECHIPEI DE PROFESIONIȘTI - STUDIO LINE

PROMO


ELECTROCASNICE


CONSUMABILE ȘI ACCESORII

MAȘINI DE SPĂLAT RUFE

USCĂTOARE

SISTEME DE CĂLCAT

MAȘINI DE SPĂLAT VASE

CUPTOARE

PLITE

HOTE

ESPRESSOARE

SERTARE CALDE

REFRIGERARE

ASPIRATOARE