Hettich

Blum

Blanco

Bucătăriile Studio Line sunt de calitate superioară atât din punct de vedere al designului, cât și a soluțiilor adoptate.
Toate materialele și accesoriile folosite fac parte din gama de vârf al industriei mobilei.

Studio Line utilizează tehnică de bucătărie furnizată de firmele Hettich, Blum și Blanco.

Pentru mai multe informații privind compoziția bucătăriilor vă așteptăm în showroom-ul Studio Line.

Hettich

Hettich a conceput sisteme de sertare potrivite pentru orice tip de mobilier. Pentru bucătărie, baie, dormitor, camera de zi, birou. Concept ingenios pentru sisteme care se potrivesc cu orice aplicație. Robust, bună-funcționare, convenabil, atractiv. Profile simple sau duble, cu pereți laterali într-o gamă variată de opțiuni. Gamă completă de accesorii optimizată pentru fiecare client. Marca Hettich înseamnă un parteneriat strâns cu industria mobilei şi aceea a aparatelor electrocasnice, cu comercianţii specializaţi și cu meşteşugarii.

Expert si versatil, Hettich

Blum

La Blum totul se învârte în jurul mişcării. Soluţiile de feronerie Blum transformă deschiderea şi închiderea mobilei într-o adevărată trăire şi sporesc confortul mişcării în toate spaţiile locuinţei, mai ales însă în bucătărie.
Blum: o exigenţă ridicată în privinţa calităţii – oferă produse cu funcţionare ireproșabilă, design recunoscut şi durată lungă de viaţă.
LEGRABOX – Elegantul sistem box se distinge printr-un design suplu, rectiliniu şi printr-un confort al mişcării deosebit de ridicat. Limbajul redus al formelor a primit deja numeroase distincţii internaţionale.

Blanco

BLANCO este producător de tehnică de bucătărie de înaltă calitate din 1925. Astăzi, robineții BLANCO, și chiuvetele reprezintă calitatea, funcționalitatea, estetica și profesionalismul la cel mai înalt nivel în peste 100 de țări din întreaga lume.
Chiuveta este cel mai important loc din bucătărie. 60% din timpul petrecut în bucătărie este petrecut la chiuvetă.

Utilizarea sensibilă a spațiului, designul ergonomic și ușurința curățării – soluțiile BLANCO includ aceste beneficii în toate produsele – pe lângă un design remarcabil.